Sivustomme käyttää evästeitä

Auto­rahoitus­laskuri

Kilpailuta autosi rahoitus tästä voit säästää koroissa ja kuluissa!

Autorahoituksen kilpailuttaminen

Autorahoituksen kilpailuttaminen kannattaa näin saat valittua aina edullisen rahoituksen tulevan ajoneuvosi hankinnalle. Autorahoituksen kilpailuttaminen ei myöskään sido sinua vielä ottamaan lainaa vaan kilpailuttamisella on tarkoitus etsiä sopiva luotonmyöntäjä tai mahdollisesti perinteinen pankki jonka kautta sinä voit ottaa edullisimman rahoituksen. Rahoituksen kilpailutus voidaan tehdä joko automaattisesti esimerkiksi rahalaitoksen kaltaisen palvelun kautta joka vertaa useamman pankin ja luontonmyöntäjän yhdellä hakemuksella kuten myös itse tutkimalla eri luotonmyöntäjiä sekä pankkeja.

Sortter

Sortter auttaa löytämään edullisen lainan 60 000 € asti - Lainatarjous 20 pankilta - 100 % suomalainen palvelu
• Lainasumma 1 000€ - 60 000€
• Korko 4.00% - 20.00%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     
Rahalaitos

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu.
• Lainasumma 500€ - 70 000€
• Korko 4.50% - 20.00%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     
Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
• Lainasumma 1 000€ - 60 000€
• Korko 4.99% - 20.00%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     

Kannattaako rahoitus kilpailuttaa?

Rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa koska sen avulla pystyt etsimään aina edullisimman lainan ajoneuvollesi, koska voit vertailla lainan korkoja sekä muita kuluja. Tyypillisesti autolainoissa korko voi olla 7-15% väliltä sekä tähän päälle voidaan periä muita kuluja 150 euroa per vuosi tämän vuoksi auton rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa, voit kokeilla laskuriamme niin huomaat kuinka paljon esimerkiksi 10 000 euron autolainassa sinäkin voit säästää.

Voiko autolainan kilpailuttaa?

Voi, autolainan tai auto rahoituksen voi kilpailuttaa vertaamalla eri luotonmyöntäjiä sekä pankkeja. Kilpailutusta tarjoaa myös useat erilaiset palvelut kuten Rahalaitos, joka vertaa yhdellä hakemuksella jopa 25 pankkia ja luotonmyöntäjää.

Mistä saa halvimman autolainan?

Halvin autolaina on aina sellainen, jossa korko on mahdollisimman pieni. Koron lisäksi kannattaa katsoa myös muut kustannukset, joita kertyy koron lisäksi kuukausieriin.

Miten auton voi rahoittaa?

Auton voi rahoittaa perinteisesti autorahoituksella eli siis osamaksulla, autolainalla sekä luotolla. Autorahoituksen yhteydessä voidaan vaatia vakuuksia tai rahoitus voidaan myöntää myös ilman vakuuksia, usein ostettava auto toimii vakuutena rahoitukselle.

Kannattaako autolaina ottaa pankista vai autoliikkeestä?

Kannattaa aina vertailla kumpi tarjoaa edullisimman vaihtoehdon, autoliikkeen kautta puhutaan osamaksukaupasta, kun taas pankin tai luotonmyöntäjän kautta puhutaan lainasta. Laina on usein edullisempi vaihtoehto verrattuna autoliikkeiden osamaksuihin, joten kannattaa vertailla vaihtoehtoja ennen ajoneuvon ostamista!

Miten auto kannattaa rahoittaa?

Auton voit rahoittaa perinteisesti joko rahalla tai sitten voit ottaa lainan joissa on erilaisia vaihtoehtoja tarjolla, perinteinen vakuudellinen laina tai sitten vakuudeton laina. Lainaa tulee aina hakea oman maksukyvyn mukaan ja voitkin kokeilla meidän laskuriamme ennen rahoituksen hakemista jotta saat selville kuukausierät, takaisin maksettavan summan sekä muut auton rahoitukseen liittyvät kustannukset.

Usein kysyttyä koskien autolainan kilpailuttamista

Autolainalaskuri

Autorahoituslaskuri, autorahoituslaskuri.fi

Lisää laskureita

Rahoituslaskuri, asuntolainalaskuri, rahoituslaskurit.fi