Sivustomme käyttää evästeitä

Auto­rahoitus­laskuri

Vertaa erilaisia autorahoituksia ja valitse itsellesi sopivin autorahoitus tänään!

Ajoneuvon hankinta rahoituksella

Ajoneuvon hankintaa varten vaaditaan usein jonkin sortin käsiraha tai mahdollisesti vakuus ennen rahoituksen hakemista. Ostettava auto toimiikin usein vakuutena auton rahoituksessa jolloin ajoneuvon omistaa rahoitusyhtiö kunnes olet maksanut autosi rahoituksen takaisin rahoitusyhtiölle.

OmaLaina.fi

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä.
• Lainasumma 100€ - 60 000€
• Korko 4.19% - 20%
• Laina-aika jopa 20 vuotta

Arviomme:

     
Arkadiarahoitus

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainasi yli 35 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
• Lainasumma jopa 60 000€
• Korko 4.99% - 20%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     
Bondora.fi

Hae lainaa Bondoralta - Bondora on nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki
• Lainasumma 100€ - 10 000€
• Korko 9.9% - 20%
• Laina-aika jopa 5 vuotta

Arviomme:

     

Autorahoituksen hakeminen

Autorahoituksen hakeminen on nykyään helppoa ja nopeaa netin kautta, auton rahoitus onnistuu myös usein suoraan autoliikeessä kaupanteon yhteydessä, voit kokeilla etusivulla löytyvää rahoitus laskuria jonka avulla voit tarkistaa tulevan ajoneuvosi kuukausi erän. Auton rahoituksia tarjoaa niin pankit kuin myös erilaiset luotonmyöntäjät usein näiden kahden välillä on eroja korkojen sekä muiden kulujen osalta. Kannattaakin aina valita sellainen rahoitus jossa takaisin maksettava summa on pienempi kaikkine kuluineen.

Mikä on autorahoitus?

Autorahoituksella tarkoitetaan luottoa jonka avulla sinä voit rahoittaa autosi hankinnan, autorahoituksia tarjoaa useat luotonmyöntäjät joiden tarjonnassa voi olla eroavaisuuksia. Autorahoitusta hakiessa kannattaakin tutustua ensin luotonmyöntäjiin ja valita sellainen autorahoitus millä saat edullisesti ostettua autosi, eli sinun kannattaa tutustua autorahoituksen korkoon sekä takaisin maksettavaan summaan.

Mikä on hyvä autorahoituksen korko?

Autorahoituksen korko voi pyöriä aina 2% ja 8% välillä, eli kannattaakin tutustua tarkkaan eri luotonmyöntäjien tarjoamiin korkoihin jotta sinä säästäisit autohankinnassa. Autoliikkeestä ajoneuvon ostaminen rahoituksella tarkoittaa sitä että rahoituksen korko lasketaan tapauskohtaisesti, tämän vuoksi suosittelemmekin katsomaan luotonmyöntäjien väliltä edullisimman vaihtoehdon ennen ajoneuvon ostamista autoliikkeestä.

Mistä edullinen autorahoitus?

Listasimme sivustollemme useiden eri luotonmyöntäjien väliltä TOP 5 edullisinta autorahoitusta joiden avulla sinä pystyt säästämään koroissa sekä kuluissa, kannattaa tutustua tällä sivulla olevaan listaukseen ja tehdä sen jälkeen laskurissamme rahoituslaskelma joka auttaa sinua päättämään edullisimman autorahoituksen useiden palveluntarjoajien välillä.

Kannattaako suurempi viimeinen erä?

Mitä suuremman viimeisen erän ajattelit maksaa takaisin luotonmyöntäjälle sitä enemmän sinä säästät autorahoituksessa, mutta sinun ei kuitenkaan kannata valita liian suurta summaa viimeiseksi eräksi eli kannattaa katsoa viimeinen erä niin että sinulla on varallisuutta maksaa se summa takaisin.

Saako autorahoituksen helposti?

Autorahoituksen hakeminen on nykyään helppoa, netin kautta voit tehdä omilla verkkopankkitunnuksillasi rahoitus hakemuksen ja saat päätöksen yleensä viiden minuutin sisällä. Autorahoittaminen on nykyään erittäin helppoa ja suosittelemme sinua ensin tutustumaan erilaisiin luotonmyöntäjän jotta saat ajoneuvo hankintasi rahoitettua mahdollisimman edullisesti. 

Usein kysyttyä koskien autolainoja

Autolainalaskuri

Autorahoituslaskuri, autorahoituslaskuri.fi

Lisää laskureita

Rahoituslaskuri, asuntolainalaskuri, rahoituslaskurit.fi