Sivustomme käyttää evästeitä

Auto­rahoitus­laskuri

Hankkimassa autoa? Tutustu tästä eri autolainoihin ja valitse itsellesi sopivin!

Ajoneuvon hankinta lainalla

Onko mielessäsi uuden ajoneuvon hankinta? Tiesitkö että usein autolainaa hakiessa vaaditaan käsiraha joka on 10-30% väliltä ajoneuvon hankinta hinnasta. Uusissa autoissa käsirahan osuus voi olla 10-15% välillä mutta käytetyissä ajoneuvoissa se on hieman suurempi. Leasing auton hankinta tapahtuu usein ilman käsirahaa mutta tällöin sinä et omista ajoneuvoa, tällöin ratkaisuna on autolaina jonka avulla saat ostettua vähänajetun sekä uudehkon ajoneuvon tai jopa uuden auton. Monet autoliikkeet tarjoavat autoja myös ilman käsirahaa eli kannattaa olla tarkanna kun selaat ajoneuvoja Nettiauto.com palvelusta.

Autolainaa varten voidaan myös vaatia vakuuksia mutta usein ostettava auto toimii vakuutena, ajoneuvon omistaa rahoitusyhtiö niin kauan kun olet maksanut autolainasi takaisin rahoitusyhtiölle eli kannattaakin käyttää meidän laskuriamme jotta voit laskea sinun budjetillesi sopivan lainan helposti.

Vakuudettomassa autolainassa korko ja kulut ovat usein pienempiä kuin perinteisissä autolainoissa, vakuudetonta autolainaa voit saada 500 eurosta aina 10 000 euroon asti. Osamaksulla ajoneuvon ostaminen tapahtuu siten että rahoitusyhtiö omistaa ostamasi ajoneuvon kunnes olet maksanut rahoituksen pois ja osamaksu sopimus tehdään usein autoliikkeen kanssa.

Axolaina

Axolaina - helpoin tapa löytää hyvä laina
• Lainasumma 2 000€ - 60 000€
• Korko 4.00% - 20.00%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     
OmaLaina.fi

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä.
• Lainasumma 100€ - 60 000€
• Korko 4.19% - 20.00%
• Laina-aika jopa 20 vuotta

Arviomme:

     
Kattokorko.fi

Uusi kotimainen kattokorko.fi tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
• Lainasumma 2 000€ - 60 000€
• Korko 4.68% - 20.00%
• Laina-aika jopa 18 vuotta

Arviomme:

     
Arkadiarahoitus

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainasi yli 35 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
• Lainasumma jopa 60 000€
• Korko 4.99% - 20.00%
• Laina-aika jopa 15 vuotta

Arviomme:

     
Bondora.fi

Hae lainaa Bondoralta - Bondora on nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki
• Lainasumma 100€ - 10 000€
• Korko 9.90% - 20.00%
• Laina-aika jopa 5 vuotta

Arviomme:

     

Autolainan hakeminen

Vakuudetonta autolainaa voit hakea pankkien kautta kuten myös erilaisten luotonmyöntäjien kautta, vakuudellinen autolaina on aina suurempi koska tällöin lainan vakuutena voi toimia joko yksityishenkilö tai jokin muu omaisuus kuten asunto, asunnon ei tarvitse olla velaton jotta sitä voidaan käyttää vakuutena autolainalle. Sijoituksia, metsä omistukset ja säästöt voidaan myös laittaa vakuudeksi autolainalle pankkien kautta.

Tyypillisesti autolainan takaisin maksuaika on 5 vuotta, joissain tapauksissa se voi olla lyhyempi tai pidempi mutta tavallisesti 5 vuotta. Laina-aikaan vaikuttaa viimeisen erän suuruus kuten myös sinun maksu kykysi jos pystyt lyhentämään autolainaasi isomalla kuukausi summalla niin laina-aika voi olla lyhyempi.

Autolainan kustannukset muodostuu laina summasta, korko prosentista sekä muista kuluista kuten euribor ja luoton hallinta kulut nämä kannattaa laskea tarkasti ennen ajoneuvon hankkimista, voit käyttää sivustoltamme löytyvää laskuria apuna laina kulujen laskemisessa.

Onko järkeä ottaa autolainaa?

Kyllä, autolainan ottaminen kannattaa mikäli haluat ostaa varmatoimisen ja uudehkon ajoneuvon työmatkojasi varten, tällöin kannattaa ottaa autolaina jotta voit hankkia hyvän ajoneuvon jolla on ajettumahdollisimman vähän ja se on uusi.

Mistä paras autolaina?

Paras autolaina on yleensä sellaisen luotonmyöntäjän tarjoama laina jossa kaikki kulut sekä korko ovat mahdollisimman pieniä eli kun otat autolainan kannattaa tarkistaa ensin takaisin maksettava summa jotta voit saada parhaimman laina tarjouksen.

Miten auto kannattaa rahoittaa?

Autokauppoja tehdessä sinun tulee yleensä maksaa tietty osuus jota kutsutaan käsirahaksi, yleensä vanha auto menee käsirahana mutta ensimmäistä autoa hankittaessa voit joutua maksamaan käsirahan, osa autoista on toki ilman käsirahaa.

Onko järkeä ostaa auto lainalla?

Mikäli sinulla on varallisuutta maksaa takaisin laina on sinun kannattavaa hankkia autosi rahoituksella näin pystyt ostamaan uudehkon ja vähänajetun sekä varmatoimisen auton jolla pystyt ajamaan tarvittavat ajosi kuten työmatkat tai kauppareissut.

Kannattaako autoon ottaa lainaa?

Autoihin on kannattaa ottaa lainaa jos sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin. Autolaina on helppo tapa hankkia hieman parempi ajoneuvo ja saat myös rahoituksen avulla ostettua itsellesi hieman arvokkaamman ajoneuvon kuin käteisellä ostaessa.

Usein kysyttyä koskien autolainoja

Autolainalaskuri

Autorahoituslaskuri, autorahoituslaskuri.fi

Lisää laskureita

Rahoituslaskuri, asuntolainalaskuri, rahoituslaskurit.fi